frank,

Je kunt Niet God EN de wereldgeest dienen, of je zult De Ene haten en de ander liefhebben.
Velen, velen heb jij misleid en misleid je nog steeds, door je gebrek aan Kennis En Onderscheiding en daarmee je diepe dubbelhartigheid.
In jouw voorgaan in ‘aanbidding’, heb je De Geroepen Gemeente Van Christus niet Voor De Troon Van God Gebracht maar overgeleverd aan satan, aan datgene wat er al van diep contextueel in jou huist, hiermee door jouzelf netwerken van zonde en ongerechtigheid wevende opbouwende. Één met garrix, evanescence – hydra, edens curse, glennis grace, marco borsato, etc, etc. voodoopriesteres / heks ana mendez, baphometpriester/resonantie tovenaar emerson ferrel, jezuïet matthijs piet, hemelkoningin-priesteres will piet, met hun heksen team afrikaanse Kinderen, imparterende en vampirerende; ‘goede doelen / werken’; goede bedoelingen plaveien de weg naar de hel. Dan ‘emotionele opwekkings-egregore stichting opwekking, over de diep getraumatiseerde ontfermende marlou nog nog maar niet te spreken, alles aangestuurd vanuit de hidden city under the sea; atlantis, diep duistere kabbala, dus alles onder de waterspiegel, de lamme helpt de blinde, niks Opgestane En Verheerlijkte Christus, niks Mattheus 26:13, niks Werking Van Het Diepe Geheimenis Van Wat Jezus En Zijn Bruid, En Zijn Geroepenen Brengen, Het Komt niet Binnen door zonde genaamd trots, van waaruit organisatie welke aanhoudend botst met Organisme, jezuiten-moorden aanhoudend door jullie aangewakkerd tegen De Gezalfde, Zij Die Is Als De Dans Van Twee Legers – Hooglied 6:13 – . een aanhoudende stroom van mind control programma’s, programma’s vol van assassinatie, Openbaring 9:11 terreur ten behoeve van the great reset, de nieuwe wereldorde, dit is niet Het Nieuwe Werk, Waar God Over Sprak Door Jesaja 43:19 En Jeremia 31:22, niet De Vrouw Uit Micha 4:8 En Openbaring 12.
Frank je drukt tegen het dak, het ariel, welke is het hexagram, het 666 zegel. In plaats van Door Te Drukken, bekrachtig je het ariel, het hexagram.

Hier werk jij aan mee, je bent een hele hooggeplaatste in de mind control, Wat Meteen Betekent Een Hoog Geroepene Voor God. de drempel van de duisternis ligt tegen De Drempel Van Het Heiligdom – Ezechiel 43:8 –
dit heeft er zich van jou uit bij hen aangesloten, dit heb jij bij hun geïmparteert, dit hebben hun bij jou geïmparteert en versterkt, dit door sex-magie en KindBloed-offers, de voedingsbron die het valse vuur doet opladen welke is het phoenix vuur, olympisch vuur, het vuur van naijver; het zet energieën vrij, wat de blinde positivisme en humanisme noemt,
om zich met elkaar te verbinden voor een goed gevoel, een valse eenheid, een avatar beweging, de hoogste priester biedt
de priester mantel, vele wegen leiden naar rome; het vaticaan; heuvel die de slang als god aanbidt, de paus dus; samen met wilkin van der kamp ‘wij kiezen voor eenheid’. voor eenheid is niet te kiezen, God Zelf, Heeft Eenheid Mogelijk Gemaakt Door Offer Van Zijn Zoon Jezus Christus Aan Het Kruis, hoe hard men zich ook wijs maakt Deze Jezus te hebben, Zonder zelf Het Kruis Diep Te Doorleven, dus valse genade naar zich toe trekkende en maar blijven proberen samen te ‘aanbidden’, het jezuiten-dak breekt niet door en satan rooft De BouwZalving . Men Past Lukas 14:25-35 En Mattheus 26:13 niet Toe, geen Respect. Voor jou en daarmee de jouwen Openbaring 3:1-3, Enkel De BouwZalving Breekt jukken, Enkel De BouwZalving Bouwt Het Huis, Om In Aanraking Met De BouwZalving Te Komen Moet je je Overgeven Aan De Mantel Van De Dochter Van Sion, De Sulammitsche, Man Voor Man Wordt In Haar Geboren – Psalm 87:5 -. Van Hieruit Wordt je Uit het systeem, Uit babylon Geleidt, Openbaring 18:4. Om Vervolgens In Zuivere Eenheid, Nauwgezet Door Gods Geest Geleidt Te Vergelden, Zelfs Dubbel Te Vergelden. Wat voor kruisbestuiving vind aanhoudend plaats in jouw leven, en waarmee bevuil je de nieuwe aanbiddingsmuziekbands die proberen Op Te Staan?
In 2008 nam je vol vuur deel aan de firetunnel van de trin conferentie in rotterdam, wat heb jij in al die mensen geïmparteert? Een volle occulte impartatie, een zogenaamde impartatie van, De Gave Van Aanbidding (Ikzelf, toen nog niks vermoedende, net als jij, Heb Het Geweten!).
Open geesten vol hoererij pompen / imparteren! dit in de mantel van mattheus van der steen, die zojuist onder de handoplegging van een katholieke priester onderuit was gegaan en op het podium schreeuwde: ‘o mother mary i want to be catholic’.
Frank van essen, de mol in profetisch nederland, houdt iedereen die onder zijn gehoor komt in de wereldgeest, in de jezuïeten mantel. Zelfs na Hoge Geestelijke Oorlogvoering geleerd te hebben bij ana mendez en emerson ferrel, deze diepte niet Laten Heiligen En niet Toepassen, maar je scharen onder aanbiddingsbands op lager niveau en je daar koest houdende. Niet De Gave Van Reformatie Laten Heiligen Door De Daarvoor Aangestelde HogePriesters Van De Ascensie En Descensie. Nee, Hen afwijzende, diepe corruptie blijven plegen op hen, en Op De Orde Van God, en hoog geestelijk De BouwZalving wegvampireren en hiermee de nieuwe wereldorde vestigen, en laten vestigen, Anders is het niet. Er Komt geen Opwekking, Laat Staan Reformatie Uit je handelen Voort, marlou en jij bewerken en zenden sluiers van ontkenning en daarin onreinheid (sex-magie wordt wereldwijd bekrachtigd) over De Aarde, zodat mensen in de misleiding en de verblinding blijven voor Het Nieuwe Werk Van Jezus Christus En Zijn Bruid – Mattheus 26:13 – , Hier Volgende Video Over:

EXPOSED Satan’s Last Days Hybrid Breeding Program Part 2 Main Interview – YouTube

We Hebben deze mensen, eind 2014 In ‘oost-duitsland’ Ontmoet,Ik Heb Ook hun pastor Aan Moeten Spreken, Om het overkoepelende script waar hij zelf in vast zat; hij heeft Ons afgewezen, hij is inmiddels heengegaan…, ook hij.
God Is Serieus

Over Kostbare mensen, die hier ook voor geprepareerd waren, en nog steeds zijn als ze maar een millimeter buiten Het Woord wandelen, het is echt heel ernstig, En Luistert Zeer Nauw. deze werking werkt vanuit jullie als voor de staat getrouwd stel extra sterk, het is een geconnecte hoge apostolische anti-Christ werking, dus hoge hekserij. Besef jullie Worden Vanuit En Met Liefde Omvat, Vanuit De Vader Geleidt. Deze Hoge GenadeGave afwijzen, doet De GenadeMantel Onmiddelijk Van jullie Wijken, Dit Is geen manipulatie, Maar Een Eenmalige Handreiking Vanuit Relatie; Het Heeft De Prijs Gekost.

Van ana en emerson heb je geen last, zij zijn Niet Gefocused Op De Heiliging Van Christus,
zij zien jouw diepe ongerechtigheden en zonde niet, laten jou begaan, willen jou voor hun conferenties.
Maar zijn geen Zuivere Vader En Moeder Voor jou. lucifer was De Hoogste Aanbiddingsengel, muziekmakers zijn zeer gevoelig voor zijn resonanties, jij bent zeer gevoelig voor zijn resonanties, vandaar dat je met onreinheid gewoon op het podium kon staan, vele vele imparterende.

 

Precies zoals je zegt: ‘strings attached’, defenitie: an offer with unpleasant conditions, which must be accepted as part of the offer. Frank van essen uitnodigen, op je podium hebben is ‘strings attached’, je krijgt er het hele efteling poppentheater in de geest in mee. Nu Een Duidelijker Begrip waarom marco borsato, OOK door aanvallen van onreinheid om is gegaan. Opvallend je logo 2 x 3 zessen ondersteboven, 666, hoge, hoge, hoge mind control frank.
Jezus Heeft Alles Volbracht, Echt Volbracht, Dat Alleen Voor Hen / hen Die babylon Uit Willen En babylon inwendig uit elke dna-vezel Willen Laten Reinigen, Door De Apostolische Geconnecte Volbrengende BouwZalvingOpenbaring 18:4 – jij zo verweven met en vol succesvol in babylon, Hoe Ga jij babylon Ontvluchten? En Besef je Wel Dat Dat Nodig Is, Heel Hard Nodig. babylon is zo ‘goed’ voor jou, jij bent zo ‘goed’ voor babylon, jij zal ook wenen als de grote stad valt – Openbaring 18:2 –

Zoals de mind control in de verenigde staten als fundament walt disney heeft, zo heeft de mind control in europa als fundament de occulte wereld van suske en wiske, jij wordt o.a. door dit script bewogen. Dit script welke als een een grit onder europa ligt, hoge fantasie-resonanties, ‘voor ieder wat wils’, diep mystiek en zo dicht tegen De Waarheid aan, vol van onzichtbare jezuiten-moordprogramma’s. Jullie zijn de verpersoonlijking van deze suske en wiske, de incarnatie van dit hoge mind control fantasie netwerk. de shows van oa martin garrix zijn de vrucht. Nogmaals jullie huwelijk heeft tot doel, sluiers van ontkenning en onreinheid over de wereld te weven en fantasie-nevel in het voorstellingsvermogen van de mensen te blazen! bekrachtiging van anti-Christ netwerken, dus het vestigen van de nieuwe wereldorde, the great reset, op grond van KindBloed-offers. Kijk In De Spiegel jullie zijn zelfs op suske en wiske gaan lijken
 


frank met een ieder op wiens verzoek jij hebt gespeeld en met hun gevolg, heb je diep geestelijke gemeenschap gehad, en dat als iemand die Een Volle Relatie Met Christus Zou Moeten Hebben, maar hoog in de tweede hemel ben jij een doorgeefluik van alles wat de hoererij voortbrengt, ‘an undetectable mind control slave’. Marlou die tijdens de conferenties van ‘voice of the light’, op het podium, door ana mendez aangevuurd, de toverij optimaal opzweept in haar heksendans, jou voller en dieper beneveld en de bedding van de programma’s bekrachtigd, door hoge toverij bij elkaar gebracht, door hoge toverij voortbewegend.

Zo voedt jij je met alles wat deze toverij slachtoffer maakt, diep, diep, diep dubbelhartig, ogenschijnlijk nederig en alles even mooi en alles even ‘prijzenswaardig’, tot aan tafel bij humberto tan toe, bij het, let wel programma, het woord zegt al; programma van humberto.

Als Ik geen Waarheid Spreek, wat is dan babylon, frank, waar is dan dit occulte wereldsysteem? wie zijn dan degene die hoereren? wie zijn dan degene die De Profeten doden? Wie is dan de grote spil in het land, die De Opwekking En Reformatie tegenhoudt?

Leeft marco borsato Vanuit De Geest Van Christus, jeroen van de boom? glennis grace? of zelfs mathijs piet? Brengen zijDe Heilige Geest Naar de mensen? als jij voor hun werkt met welke geest heb je dan gemeenschap? Met Christus? Of met de wereldgeest? de geest van imperialisme, de geest van satan?

Ook Jacobus 1:27 Leert Dat je je Vrij Moet Bewaren Van het wereldsysteem!

Als je Eerlijk Bent, weet je diep van binnen dat er iets niet Klopt, dat alles niet Klopt

je ‘leeft’ zwaar verblind in hogere hoererij in de allerhoogste graad

Één Weg Uit, Zijn Weg, De Gouden Lijn Door de tweede hemel Het Heiligdom In,
Er Zijn Er Maar Weinigen Die Hem Vinden En Die Hem Gaan, Zie Bijlage Bootcamp The Masterpiece Equipment
Wat Verkies jij /
wat verkies jij?

Jullie zijn Welkom Op Ons Kantoor,
 

In Naam Van De Allerhoogste,
Jezus Christus En Zijn Bruid, De Sulammitische,

Zijn Getuige,
Joshua David Israel Immanuel Ben Sion
Richter In Het Nieuwe Werk
In De Mantel Van De Sulammitische

– Mattheus 26:13, Openbaring 11:15, Openbaring 12:5 –
Profeten Raad Nederland
ProfetenRaadNederland.org